Schildersbedrijf Alex Dooper BV is gevestigd te Blauwhuis en verricht sinds 1990 diverse soorten schilderwerk. Wij willen u graag informeren over onze activiteiten en dienstverlening.

Onze klanten
Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom. Onze vakbekwame onderhoudsschilders zijn dagelijks actief met het onderhouden en verfraaien van zeer uiteenlopende objecten zoals woningen, kantoren, winkels, industriële objecten, openbare gebouwen, zorginstellingen, kerken en scholen.


Onze werkzaamheden
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden zoals binnen- en buitenschilderwerk, glaswerk, plafondafwerking, behangwerk, wandafwerking, dakgoten, houtrot reparaties en restauratieschilderwerk.

Een erkend schildersbedrijf
Een schildersbedrijf waar resultaat en kwaliteit in de juiste verhouding staan tot uw financiële middelen. Schildersbedrijf Alex Dooper levert de kwaliteit die u mag verwachten. Wilt u vooraf een offerte, dan kunt u deze kosteloos bij ons aanvragen.
www.af-erkend.nl


Advies
Kleurkeuze voor binnen - of buitenschilderwerk is moeilijker dan u denkt. Vaak heeft u wel een idee over hoe uw object er uit moet komen te zien, maar om de juiste kleuren te bepalen, is vaak lastig. Ons verantwoord kleuradvies houdt rekening met zaken als de grootte van de ruimte, functie van de ruimte, lichtinval en natuurlijk uw eigen smaak.